Zeci de călători, nevoiți să-și continue drumul pe jos după ce trenul Craiova – București s-a defectat pe un câmp din Argeș

Zeci de călători care se deplasau, miercuri dimineață, cu trenul pe ruta Craiova – Pitești – București a trebuit să se dea jos cu bagajele și să meargă pe un câmp din Argeș, peste jumătate de kilometru, de-a lungul căii ferate, după ce trenul lor s-a defectat între stațiile Costești și Pârvu.

Pentru că între Stația Pârvu și Gara Pitești sunt efectuate lucrări la infrastructura feroviară, călătorii trenului R-E 13262, care a plecat din Craiova la ora 03.41, urmau să fie preluați de un autobuz în stația Pârvu și duși la Pitești în siguranță, pentru a urca în alt tren cu destinația București-Nord.

Numai că, între stațiile Costești și Pârvu, trenul a „murit”, oficialii CFR anunțând o întârziere de aproape trei ore.

Aflând cât au de așteptat, oamenii s-au interesat ce distanță există până la autobuzul care îi aștepta și au decis să parcurgă pe jos cei aproximativ 500 de metri care îi despărțea de Stația Pârvu.

Interesant este că trenul cu pricina a avut probleme tehnice chiar la plecare din Craiova. A fost nevoie de intervenții ale mecanicilor CFR, garnitura plecând cu o întârziere de 13 minute din gară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here