O rețea nouă de alimentare cu apă va fi pusă în funcțiune la Slatina. Zonele în care, marți, e posibil ca apa să fie tulbure la robinet

Încă o rețea nouă de alimentare cu apă va fi pusă în funcțiune, marți, la Slatina, motiv pentru care este posibil ca, după lucrările de punere în funcțiune, în anumite zone apa la robinet să fie tulbure un timp.

Noua rețea de alimentare cu apă, din zona Blocului nr. 15, pe strada Cireașov, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, va fi pusă, marți, în funcțiune, transmite CAO.

„Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 9.00-14.00, mâine, 14.11.2023, dar serviciul de alimentare cu apă nu va fi oprit”, se arată îmtr-un comunicat al companiei.

O perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona străzilor Cireașov – General Aldea – Silozului – Orhideelor pot să apară modificări ale turbidității apei, mai arată sursa citată.

Reprezentanții CAO își cer de pe acum scuze pentru disconfortul creat și le mulțumesc slătinenilor vizați pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here