Minorul dispărut în urmă cu aproape două săptămâni, din Caracal, de negăsit. Polițiștii cer ajutorul populației

Minorul de 15 ani, aflat în grija statului, la Caracal, dat dispărut în urmă cu aproape două săptămâni, rămâne de negăsit, deși polițiștii sunt în alertă de atunci. Acum, oamenii legii cer din nou ajutorul populației.

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la una dintre căsuțele de tip familiale „Sfântul Nicolae” din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Minorul a dispărut în data de 6 noiembrie și de atunci nu se mai știe nimic de el.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că minorul MUSTAȚĂ ALEXANDRU IONUȚ, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la CTF Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal, în ziua de 6 noiembrie a.c. și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării, acesta purta un hanorac gri, pantaloni negri, iar în picioare purta pantofi sport negri”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here