Cine este, de fapt, tânărul din Slatina lovit pe stradă intenționat cu mașina de prietenul fostei sale concubine/ VIDEO

Tânărul de 30 de ani din Slatina lovit intenționat cu mașina pe stradă, sâmbătă, de prietenul fostei sale concubine, se numește Cătălin Leontin Duțu.

Faptul că a fost părăsit de concubina sa, o tânără de 23 de ani, Letiția Florina Mihai, l-a scos din minți pe slătineanul de 30 de ani. Sâmbătă, deși se afla sub un ordin de protecție emis de Judecătoria Balș, la solicitarea fostei sale concubine, care îi interzicea tânărului să se apropie de fată sau de locuința ei, acesta a blocat în trafic un autoturism în care se afla fosta concubină, alături de un alt bărbat.

Cătălin Leontin Duțu a coborât din autoturismul pe care îl conducea și s-a pus în fața mașinii celuilalt bărbat. Iritat, acesta a dat peste rivalul său, călcându-l cu roțile autovehiculului și târându-l mai mulți metri, până în afara părții carosabile.

După incident, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu multiple leziuni traumatice, având nevoie de 100 – 120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, „dacă nu survin complicații”.

Potrivit concluziilor preliminare emise de Serviciul Județean de Medicină Legală Olt, victima a suferit „multiple placarde excoriate membre superioare, membre inferioare, cranio-faciale şi bazin, fracturi multiple de bazin, luxaţie coxo-femurală bilaterală”.

Inițial reținut, agresorul, Robert-Constantin Dulgheru, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

1 COMENTARIU

  1. bro,un bărbat adevărat aşa procedeză,celălalt e femeie pe bune cine a auzit de atâtea daune,iar maşina este intacta bravo BMW bravo Automobile Bavaria 🚘

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here