Tânărul din Slatina care a lovit intenționat cu mașina pe stradă un bărbat vrea să scape de arest. Cum i s-ar putea îndeplini dorința

Tânărul de 30 de ani din Slatina care a lovit intenționat cu mașina pe fostul concubin al prietenei sale și care a fost arestat preventiv, în ultima zi a anului trecut, pentru tentativă de omor, nu vrea să rămână după gratii.

Astfel, el a contestat măsura preventivă dispusă de Tribunalul Olt, la solicitarea procurorului de caz. El ar putea scăpa de gratii dacă magistrații Curții de Apel Craiova, instanță care urmează să judece contestația, i-ar da câștig de cauză.

Robert-Constantin Dulgheru este cercetat, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce, sâmbătă dimineață, l-a lovit intenționat cu mașina pe fostul concubin al prietenei sale, o tânără de 23 de ani.

Întreaga scenă s-a petrecut pe strada Ionașcu din Slatina, în zona Catedralei „Sfântul Gheorghe Ionașcu”, după ce agresorul a fost blocat în trafic de fostul concubin al fetei. Acesta a coborât din autoturismul pe care îl conducea și s-a pus în fața mașinii celuilalt bărbat, lângă care se afla, ca pasageră, fosta sa prietenă. Iritat, noul prieten al fetei a apăsat pedala de accelerație și a dat peste victimă. Aceasta a căzut jos, a fost călcată cu roțile mașinii și apoi târâtă mai mulți metri pe caldarâm, până pe trotuar.

Victima a fost transportată la spital, cu multiple leziuni traumatice, având nevoie de 100 – 120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, „dacă nu survin complicații”.

Reamintim că fostul concubin al fetei se afla sub un ordin de protecție provizoriu emis de Judecătoria Balș, astfel că apropierea de fosta sa prietenă îi era interzisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here