Cu ce s-au confruntat jandarmii din Olt în minivacanța de Revelion și la ce au fost nevoiți să recurgă

Peste 120 de misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice au avut de îndeplinit, în minivacanța de Revelion, jandarmii din Olt. Ei au depistat încălcări ale legislației privind ordinea și liniștea publică și au fost nevoiți să aplice și amenzi.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au desfășurat, în timpul minivacanței de Anul Nou, 121 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, din care 91 de misiuni cu efective ale Inspectoratului de Poliție al Județului Olt și o misiune de asigurare la manifestarea publică desfășurată în noaptea dintre ani, în municipiul Slatina, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

În urma misiunilor executate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.050 lei aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și constatarea a trei infracțiuni cu trei autori la Legea 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here