Bărbat din Slatina, tâlhărit în plină stradă de mai multe persoane. Doi dintre agresori, arestați preventiv

Un bărbat din Slatina a fost tâlhărit în plină stradă de trei persoane. Acestea au fost reținute pentru 24 de ore de polițiști, ulterior două dintre ele fiind arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, când polițiștii din Slatina au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din municipi, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către două persoane, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din localitate, fiindu-i sustrasă și o borsetă.

„În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 14 ianuarie 2024, persoana vătămată s-ar fi întâlnit cu doi bărbați, ambii de 42 de ani și o femeie de 39 de ani, toți din municipiul Slatina, iar pe fondul unor discuții contradictorii cu aceștia ar fi fost agresată fizic și i-ar fi fost sustrasă o borsetă în care se aflau bani, documente personale și telefonul mobil”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, ieri, pe numele celor trei persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ulterior, la aceeași dată, cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de femeia și bărbatul cercetați pentru tâlhărie calificată și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbatul cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here