Olt: Încă o persoană a fost găsită MOARTĂ în localitatea în care o femeie a fost UCISĂ, recent, de fiul ei

Încă o persoană a fost găsită moartă în localitatea în care o femeie a fost ucisă de fiul ei.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 65 de ani găsit fără viață în apropiere de o locuință din Sâmburești.

„La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată în proximitatea unei locuințe din comuna Sâmburești, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Claudiu Șerban.

Trupul bărbatului nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Potrivit unor surse, bărbatul din Argeș locuia într-o casă din Sâmburești, fără forme legale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Cu doar câteva zile în urmă aceeași localitate a fost cutremurată de o crimă oribilă, fiind vorba de un bărbat care și-a ucis în bătaie mama. Cadavrul a fost găsit de polițiști în casa în care femeia locuia împreună cu fiul ei abia ieri. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here