Gigel Știrbu spune că PNL Olt nu ar fi avantajată de comasarea alegerilor, dar că organizația va fi pregătită pentru acestea

Deși comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare este aprig susținută de Partidul Național Liberal, PNL Olt nu ar fi avantajată de o asemenea variantă. Cu toate astea, organizația va fi pregătită dacă decizia va fi luată la nivelul coaliției.

Declarația îi aparține chiar noului președinte ales al organizației, deputatul Gigel Știrbu, care, joi, a și explicat, într-o conferință de presă, de ce crede asta. El spune că timpul pentru pregătire este foarte scurt.

„PNL Olt nu este avantajată de această comasare. Vom fi pregătiți de alegeri, dar PNL Olt nu este avantajată pentru că una este să te organizezi pentru alegeri locale pe 9 iunie și alta e să le ai pe 21 septembrie. E vorba de candidați, de sondaje, iar acum tot acest termen se comprimă și noi trebuie să facem aceste lucruri mult mai repede”, a declarat liderul PNL Olt.

În această seară, coaliția are programată o ședință pentru a lua o decizie în privința comasării celor două rânduri de alegeri.

„Coaliția va avea o ședință deseară, dar, se pare, în proporție covârșitoare, se va decide ca alegerile locale să fie pe 9 iunie.

PNL Olt nu este avantajată în acest moment de alegeri comasate, dar, ca orice filială care face parte dintr-un întreg, ne vom conforma. Cu siguranță, vom fi pregătiți. Asta înseamnă că, în perioada imediat următoare, noi trebuie să comprimăm tot acest proces pe care trebuie să-l parcurgem. Vom fi, cu siguranță, pregătiți”, a mai spus Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here