CJ Olt a premiat sportivii cu rezultate excepționale la competițiile europene, balcanice și naționale/ FOTO

Consiliul Județean Olt a premiat, miercuri, în cadrul „Galei Excelenței în Sport”, peste 100 de sportivi care au obținut rezultate excepționale la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale, dar și zeci de antrenori care i-au pregătit.

Evenimentul a avaut loc în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

Au fost acordate 129 de premii, în valoare totală de 133.400 lei, 104 sportivilor și 25 antrenorilor acestora.

„Am ajuns la a IX-a ediţie a galei premierii sportului oltean. Aşa cum am reuşit, de-a lungul timpului, prin premierea olimpicilor să facem o tradiţie, iată că și premierea sportivilor a devenit deja tradiţie. Anul acesta avem 104 sportivi şi 25 de antrenori care vor fi premiaţi. Cred că este o performanţă.

Aşa cum am spus-o şi la premierea olimpicilor, dacă aceste demersuri ale noastre reuşesc măcar puţin din îndrumarea lor către performanță să fie un imbold și un îndemn înseamnă că noi, ca şi instituţie publică, am reuşit să ne facem treaba şi să îndreptăm copiii către sportul de performanță. Așa cum se știe, sportul are multiple beneficii de sănătate, de disciplină, de lucru în echipă, pe care le creează viitorilor adulţi”, a declarat președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Cel mai mare premiu, în valoare de 4000 de lei, a fost acordat sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatul European de Box feminin.

„În primul rând, pentru determinarea de care dau dovadă, pentru antrenamentele nesfârșite și istovitoare, ar și pentru încredere, încrederea pe care o au în antrenorii lor, încrederea pe are o au în ei înșiși, pentru a putea obține aceste rezultate remarcabile. Stimați antrenori, colegi ai mei, sunt mândru că azi pot să vă feliit și să vă spun că întotdeauna suntem alături de dumneavoastră și aveți cu toții respectul și aprecierea mea și a instituției pe care o reprezint.

Sunt convins că Oltul va avea în ce în ce mai multe medalii. Succes tuturor”, a declarat șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, Adrian Bărbulete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here