Jandarmii din Olt au donat sânge pentru un copil diagnosticat cu leucemie/ FOTO

Jandarmii din Olt s-au mibilizat din nou pentru o cauză nobilă. Mai mulți militari au donat sânge pentru un copil diagnosticat cu leucemie.

Este vorba de unul dintre gesturile menite să salveze viața lui Denis, un copil în vârstă de 13 ani, diagnosticat de medici cu leucemie acută.

„Uneori propria viață stă în mâinile celor din jur…sau într-o picătură de sânge pe care oamenii o pot dona pentru tine, oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic în schimb.

Astăzi, ne-am mobilizat din nou. De data aceasta pentru Denis, un băiat de 13 ani, căruia i s-a pus diagnosticul de leucemie acută. Apelul a avut ecou imediat în rândul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, care au mers să doneze sânge.

Am fost întâmpinați, ca de fiecare dată, de personalul medical din Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina, care ne-a oferit toate informațiile necesare înainte de donare.

Acțiunile vor continua, următoarea donare fiind planificată să se desfășoare până la data de 15 mai a.c., în cadrul campaniei ”Donează sânge! Salvează o viață!”, campanie inițiată de Patriarhia Română și la care Jandarmeria Română s-a alăturat de mai mulți ani”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Olt, Simona Ciopor.

Prin gestul lor umanitar, jandarmii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate să salveze viața unui omiar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc, la un moment dat, în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here