Simona Bucura Oprescu a anunţat calendarul livrării pensiilor înainte de Paşte. „Toţi românii le vor primi mai devreme”

Simona Bucura Oprescu a făcut o promisiune fermă că toți pensionarii din România își vor primi pensiile înainte de Paște. Această măsură a fost confirmată la solicitarea premierului Marcel Ciolacu și este menită să ofere un sprijin necesar înaintea sărbătorii.

Simona Bucura Oprescu a anunţat calendarul livrării pensiilor înainte de Paşte. Potrivit declarațiilor ministrei, pensiile vor fi virate în avans în luna mai 2024, cu scopul de a ajunge la beneficiari înainte de Paște. Astfel, datele pentru virarea sumelor pe cardurile bancare ale pensionarilor sunt 2 și 3 mai, cu mai mult de o săptămână mai devreme decât data obișnuită, care era 12 mai. De asemenea, pensiile vor fi livrate și prin intermediul serviciului poștal, iar această livrare se va efectua până la data de 3 mai.

„Data la care le vor primi pe care le vor primi pe cont este de 2-3 mai, în loc de 12 mai, data pe care o aveam în convenție, iar data la care vor livra pensiile prin factorii poștali, undeva până la 3 mai inclusiv”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Simona Bucura Oprescu a subliniat că estimările indică faptul că atât Poșta Română, cât și instituțiile bancare vor respecta graficul stabilit, astfel încât toți pensionarii să primească pensiile înainte de Paște. Această inițiativă are rolul de a aduce un sentiment de siguranță și stabilitate în rândul pensionarilor, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de sărbători într-un mod mai relaxat și lipsit de griji financiare.

„Estimările noastre sunt că, atât Poșta Română, cât și instituțiile bancare se vor încadra în graficul pe care l-am agreat, care cu siguranță, situație în care toți românii vor primi pensiile înainte de Paște”, a precizat Simona Bucura Oprescu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here