Gabriel Dima Buliteanu, mesaj către slătineni: „Sunt singurul candidat la funcția de primar al municipiului Slatina pe care politica nu l-a putut schimba”/ VIDEO

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la funcția de primar al municipiului Slatina, Gabriel Dima Buliteanu, a transmis, miercuri, primul mesaj electoral, asumat și răspicat, pentru slătineni.

Într-o postare video publicată pe pagina sa de socializare, Gabriel Dima Buliteanu explică de ce a așteptat până acum să dea un mesaj electoral, arătând că, după mai multe încercări de a candida eșuate, în condițiile în care i s-a opus „acest sistem politic ticălos”, a vrut să fie sigur că, în sfârșit, numele său va ajunge, în sfârșit, pe buletinul de vot.

Totodată, el reliefează că, o dată cu intrarea sa în cursa electorală, slătinenii au șansa de a vota „un om de-al lor, un om care nu reprezintă nicio grupare, care nu este omul nimănui, un om care crede în principii și în Dumnezeu”.

De asemenea, Gabriel Dima Buliteanu arată că el este singurul candidat pe care politica nu l-a putut schimba.

„Nu am vorbit până acum, pentru că am vrut să fie sigur că voi ajunge pe buletinul de vot, știut fiind faptul că, în trecut, toate tentativele mele de a vă reprezenta, au eșuat, nefiind lăsat de către acest sistem politic ticălos. Până acum, Slatina a avut de ales între reprezentanții acestui sistem, care ne conduce de la Revoluție încoace.

Astăzi, pentru prima dată în ultimii 35 de ani, slătinenii au șansa să voteze un om de-al lor, un om care nu reprezintă nicio grupare, care nu este omul nimănui, au șansa să voteze un om care crede în principii și în Dumnezeu.

Sunt singurul candidat la funcția de primar al municipiului Slatina pe care politica nu l-a putut schimba și, de aceea, vin în fața dumneavoastră, pentru a o schimba împreună”, este mesajul candidatului AUR la funcția de primar al Slatinei.

Candidatura lui Gabriel Dima Buliteanu la funcția de primar al Slatinei nu vine de niciunde, ea fiind una așteptată de oameni, după ce, în urmă cu opt ani, el ar fi trebuit să fie candidatul PNL la această onorantă funcție. Trădat de „acest sistem politic ticălos” (și vorbim de mulți dintre colegii săi liberali pe care se bizuia), el nu a fost desemnat drept candidat, lucru care s-a repetat în 2020, când, dacă ar fi lăsat să intre în cursa electorală, astăzi ar candida pentru un al doilea mandat.

Încă nu a ieșit, însă, de sub semnificația citatului „Niciodată nu este prea târziu să fii ceea ce ai fi putut fi” (George Eliot), așa că nici slătinenii nu au pierdut șansa de avea un primar care să facă din interesul public un crez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here