Accident rutier în Slatina: După coliziune, două autoturisme s-au „înfipt” în gardul Policlinicii Promed. Doi tineri au ajuns la spital/ FOTO

Doi tineri din Slatina au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce mașinile pe care le conduceau au fost implicate într-un accident pe strada Vintilă Vodă din oraș.

Mai exact, evenimentul rutier a avut loc, în jurul orei 13:40, chiar în fața Policlinii Promed, în gardul căreia s-au „înfipt” ambele autoturisme după coliziune.

„La data de 25 mai a.c.,, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cosmin Lupu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, ambii conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Sursă imagini: Facebook/Info Trafic Slatina 2

Șoferii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here