Primul deces din cauza CANICULEI. Un bărbat a murit din cauza arsurilor solare severe, în timp ce repara acoperișul unui bloc

Decizie fatală, luată de un bărbat de 60 de ani, din Vaslui. În toiul caniculei extreme, s-a hotărât că este momentul pentru a repara acoperișul blocului unde locuia. A fost găsit decedat de la arsurile severe provocate de razele puternice solare.

Evenimentul s-a produs, miercuri, în municipiul Vaslui. O femeie a cerut ajutor, după ce a constatat că soţul său, care a urcat pe acoperişul blocului nr. 350 pentru a face nişte reparaţii, nu mai coboară.

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 de ani căzut pe acoperiş. Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de căutare salvare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospecială echipată cu modul de salvare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here