Primarul Scorniceștiului, Daniel Tudor, anunță noi proiecte pentru dezvoltarea orașului/ FOTO

Primarul reales al Scorniceștiului, Daniel Tudor, anunță noi proiecte pentru dezvoltarea orașului.

Edilul s-a aflat, ieri, la Ministerul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, pentru a demara noi demersuri pentru atragerea de alte fonduri pentru investiții, totul cu susținerea Consiliului Județean Olt.

„Pentru că dumneavoastră, locuitorii orașului Scornicești, mi-ați oferit votul de încredere pe data de 09 iunie, lucru pentru care vă mulțumesc, mă voi ambiționa și dedica pentru continuarea și demararea altor proiecte benefice dezvoltării orașului Scornicești și a satelor aparținătoare. În acest sens, începând cu 10 iunie, am dezbătut și susținut proiectele pe care ni le dorim pentru orașul nostru alături de colegii mei și conducerea consiliului județean, cărora le mulțumesc pentru susținere, iar astăzi am mers la Ministerul Dezvoltării pentru demararea acestora, de unde am plecat încrezător că în cea mai mare parte se vor și rezolva”, a scris, pe pagina sa de socializare, Daniel Tudor.

Daniel Tudor a obținut un nou mandat de primar al orașului Scornicești cu un procent covârșitor, obținând 93,4% din voturile valabil exprimate. Înainte de alegerile din 9 iunie, el a ales să se alăture Partidului Social Democrat (PSD), în interesul orașului, părăsind astfel PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here