Slătinenii cer primăriei încă o trecere de pietoni pe strada Mănăstirii

Slătinenii de pe strada Mânăstirii cer administrației publice locale să facă demersuri pentru instalarea unei treceri de pietoni pe această arteră între intersecția cu strada Arcului și Palatul de Justiție. 

Oamenii spun că pe această stradă există o mare fluctuație de pietoni, dar și de autoturisme, astfel încât o trecere de pietoni ar fi binevenită. 

”Domnule primar, sunt un locatar de pe strada Mânăstirii, Bl. 3 IACM și, dacă nu vă supărați, am o întrebare pentru dumneavoastră: s-ar putea face o trecere de pietoni pe această stradă, unde considerați dumneavoastră sau autoritatea rutieră că există o mai mare fluctuație? De la Palatul de Justitie și până la intersecția cu strada Arcului nu se poate trece această stradă din cauza numărului mare de mașini care circulă. Menționez că și vecinii cu care am discutat au aceeași propunere, să se instaleze semnul de trecere a pietonilor care ne-ar ușura foarte mult deplasarea spre alte zone ale orașului”, a postat un cetățean pe pagina de Facebook a primarului Slatinei, Minel Prina. 

În Slatina există mai multe străzi și alei cu mare trafic pietonal unde oamenii folosesc „vaduri” de trecere nesemnalizate pentru că în aceste zone există centre comerciale sau instituții publice extrem de frecventate de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here