Iohannis a primit peste 12.000 de semnături de la PDL Olt

Democrat-liberalii din Olt au reuşit să adune peste 12.000 de semnături pentru susţinerea candidatului Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis. Ţinând cont că în Olt doar un singur primar a rămas pe meterezele PDL, reprezentanţii organizaţiei s-au declarat mulţumiţi de rezultatul acţiunii.

PDL Olt a reuşit să strângă un număr semnificativ de semnături pentru susţinerea lui Klaus Iohannis, tabelele plecate spre Capitală conţinând datele a peste 12.000 de susţinători.

„Ţinând cont de faptul că la PDL a rămas, în Olt, un singur primar, noi credem că cele peste 12.000 de semnături pentru înregistrarea candidaturii domnului Klaus Iohannis a fost o reuşită. În orice caz, domnul Iohannis a adunat cel mai mare număr de semnături dintre candidaţii înscrişi în cursa pentru Palatul Cotroceni, şi asta arată o deschidere mare din partea electoratului către candidatul ACL”, a declarat preşedintele PDL Olt, Siminica Mirea.

Preşedintele PNL Klaus Iohannis şi-a depus sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale din partea ACL, cu 2,2 milioane de semnături de susţinere, mai multe cu aproape 5.000 decât liderul PSD, Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here