AJOFM Olt pune la bătaie sute de locuri de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt a identificat aproape 400 de locuri de muncă vacante pentru Bursa locurilor de muncă ce va fi organizată, vineri, la Slatina şi Caracal pentru absolvenţi.

Reprezentanţii AJOFM Olt au contactat 61 de agenţi economici, din care doar 32 au confirmat că vor participa la bursă cu 382 de posturi vacante. Dintre acestea, 281 locuri de muncă vor fi puse la bătaie în Slatina de 22 de angajatori şi 101 la Caracal, de ceilalţi agenţi economici. Cele mai multe posturi por fi ocupate de tineri cu studii medii, principalele meserii căutate fiind cele de confecţioner asamblorarticole din textile (80 de locuri vacante), agent securitate, mecanic agricol, patiser, vânzător, brutar şi electrician. Zeci de posturi vacante sunt pentru muncitori necalificaţi.

Bursa va avea loc în data de 26 septembrie, începând cu ora 9.00, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina şi la sediul Agenţiei Locale Caracal, fiind invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile.

Absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă pot beneficia de prime de încadrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here