„Şcoală” de preşedinţi de birouri electorale la Slatina şi Caracal

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) va organiza, vineri, la Slatina şi Caracal instruiri un program de instruire a persoanelor care pot deveni preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora.

La instruire sunt invitate persoanele care au depus cerere în acest sens, care nu au mai exercitat la nici un scrutin funcţia de preşedinte sau locţiitor al birourilor electorale ale secţiilor de votare şi care nu au urmat nici un alt program de instruire organizat de AEP.

Instruirea va avea loc în amfiteatrul Colegiului „Ioniţă Asan” din Caracal începând cu ora 09.00 şi în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean din Slatina, de la ora 12.00. 

Cei interesaţi pot consulta repartizarea localităţilor arondate celor două centre pe siteul prefecturii, www.prefecturaolt.ro.

Termenul până la care persoanele interesate să fie înscrise în lista cu jurişti sau în lista persoanelor cu reputaţie bună din care vor fi desemnaţi preşedinţii secţiilor de votare a expirat miercuri, 23 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here