Dragnea, despre autostrada Craiova-Slatina-Piteşti: „Sper ca ministrul Bugetului să nu pună piedici”

Prezent, joi, la Slatina, unde a înmânat cheile mai multor microbuze şcolare care au ajuns în 12 localităţi rurale din Olt, vicepremierul Liviu Dragnea a spus că nu vor fi probleme de finanţare pentru autostrada Craiova – Slatina – Piteşti, prinsă în Master Planul oficial al transporturilor.

Ministrul Dezvoltării Regionale a glumit pe seama ministrului Bugetului, Darius Vâlcov, care l-a însoţit, susţinând că speră ca demnitarul, „care am înţeles că e de aici”, nu va pune piedici în privinţa finanţării acestei investiţii.

„Vă dau o veste bună, nu mai este drum expres, este autostradă, a fost prezentată în Master Planul oficial prezentat zilele trecute, deci este autostradă care leagă Craiova, Slatina şi Piteştiul.Este un angajament care a fost respectat şi bineînţeles că va fi dus la îndeplinire. Nici nu o să avem mari probleme în ceea ce priveşte finanţarea, pentru că, din câte ştiu, ministrul Bugetului este de aici. Nu trebuie să facă lucruri în plus, doar trebuie să nu pună piedici şi sunt sigur că nu va pune piedici”, a spus Dragnea.

Acesta a declarat că lucrările la autostradă vor începe cât se poate de curând. „Trebuie să înceapă procedurile, a fost aprobată autostrada, am discutat şi cu Comisia Europeană, deci este prinsă îm Master Plan, încep procedurile de achiziţie, proectare şi execuţie. Deci cât mai repede”, a sigurat vicepremierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here