A treia strigare pentru vânzarea parcelelor de teren din Parcul Industrial Slatina. Ce beneficii au viitorii cumpărători

Primăria Slatina organizează o nouă licitaţie, a treia, pentru vânzarea parcelelor de teren din cadrul Parcului Industrial de la marginea oraşului. Data programată pentru noua licitaţie este 27 octombrie.

Autorităţile locale vor încerca iarăşi să atragă cumpărători pentru terenul împărţit în parcele de la marginea municipiului-reşedinţă de judeţ, în zona dinspre localitatea Milcov, acolo unde mai-marii oraşului intenţionează să pună pe roate un parc industrial. Cei care vor cumpăra teren în zona în discuţie, cu intenţia de a-şi dezvolta acolo afaceri, creând astfel locuri de muncă, vor beneficia de mai multe facilităţi acordate de primărie.

„Parcul Industrial Slatina este proiectul prin care vrem să atragem investitorii care crează locuri de muncă. Le oferim scutire de impozite pe teren și clădiri, eliberarea rapidă și gratuită a oricăror certificate de urbanism și suport pentru obținerea tuturor documentelor și avizelor. Pe 27 octombrie organizăm o nouă licitație pentru atribuirea parcelelor de teren din cadrul Parcului Industrial”, a declarat primarul Slatinei, Minel Prina.

Primarul municipiului a participat, vineri, la o întâlnire pe care ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, a avut-o cu mai mulţi oameni de afaceri, cărora edilul le-a adresat îndemnul de a cumpăra teren în Parcul Industrial, arătându-le oportunităţile pe care le-ar avea şi felul în care autorităţile publice locale i-ar sprijini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here