Jandarmii olteni au aplicat 120 de amenzi în numai o lună

Pe timpul misiunilor executate luna trecută, jandarmii olteni au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 35 de avertismente şi 120 de amenzi în valoare totală de 32600 lei şi au constatat aproape 60 de infracşiuni flagrante.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt au executat, luna trecută, 24 de misiuni de asigurare a ordinii publice şi 59 de alte misiuni în cooperare cu alte instituţii.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea, împreună cu poliţia, a peste 325 de patrule mixte, executând peste alte 125 de misiuni de patrulare atât în mediul urban, cât şi în cel rural. Jandarmii au avut şi 14 acţiuni punctuale.

Pe timpul misiunilor executate, jandarmii au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale, din care 35 de avertismente şi 120 de amenzi în valoare totală de 32600 lei, au constatat 21 de infracţiuni flagrante săvârşite de 21 făptuitori şi au participat la constatarea, în cooperare cu poliţia, a altor 38 infracţiuni săvârşite de 42 făptuitori.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here