Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, vine, vineri, în Olt, la Slatina şi Caracal

Preşedintele PMP, Elena Udrea, candidatul partidului la duncţia de preşedinte al României, vine, vineri, în Olt pentru a lua contact cu electoratul. 

Programul şefei Partidului Mişcarea Populară în Olt începe cu o conferinţă de presă, în jurul orei 11.00, la sediul PMP din Slatina, după care candidata la Palatul Cotroceni va avea o întâlnire cu electoratul din Caracal. După-amiază, Elena Udrea se va reîntoarce la Slatina, unde va participa la manifestările Festivalului Naţional de Umor „Oltenii şi… restu’ lumii”.

Elena Udrea este primul candidat la alegerile preyidenţiale care vine în Olt după ce a început campania electorală.

2 COMENTARII

 1. Din fericire pentru Romania, EA VA FI VIITORUL PRESEDINTE! Si chiar merita, printre cele 6000 de proiecte incepute in mandatul sau, se numara si:

  • 1 stadion de nivel UEFA (Național Arena din București)
  • 1 patinoar olimpic la Brașov (inclus în circuitul
  olimpic la Olimpiada Tineretului European în anul 2013)
  • 1 patinoar de antrenamente (în comuna Cârța din
  Harghita, inclus în circuitul hocheistic)
  • 156 săli de sport, alte 85 fiind în curs de finalizare
  • 17 pârtii de schi, însumând 116 kilometri
  construiţi sau refăcuţi – proiecte derulate prin programul ”Schi în România”
  • 3 bazine de înot au fost renovate și modernizate,
  alte 30 fiind în curs de renovare

  Iar pentru tineri:

  5000 de locuințe pentru tineri
  În anii 2009-2013 Elena Udrea a reușit construirea a 5000 de locuințe pentru tineri, iar ideea de “prea tânăr pentru a-mi permite o casă” a fost desființată. A avea o locuință a ta este un un argument puternic și concret pentru ca tinerii să simtă un sprijin real, să simtă că au o șansă în plus de a se realiza în Romania, la fel de bine ca în oricare altă țară din Europa.

  Crearea a peste 50.000 de locuri de muncă,
  prin încurajarea și dezvoltarea activității a peste 3000 de IMM-uri, a fost un alt obiectiv atins, care a servit tinerilor drept un motiv în plus pentru a se dezvolta acasă, în țara lor.

  Politicile pentru tineri
  se referă, inclusiv, la elevii școlilor și liceelor care abia își încep drumul și au nevoie de sprijin constant pentru a se dezvolta armonios. Peste 50.000 de elevi din 200 de școli din toată țara se bucură astăzi de săli de clasă moderne și condiții de studiu adecvate, pentru a face performanță!

  Cum sa nu votezi cu un astfel de PRESEDINTE?!

 2. Ea este cel mai apt candidat la postul de presedinte. Pe langa faptul ca este mereu in mijlocul poporului si asculta ce au oamenii de zis are si foarte multe proiecte demarate pentru binele si dezvoltare Romaniei. Bravo Udrea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here