Elena Udrea vrea voturile PDL. Pe Anca Boagiu a momit-o, la Slatina, cu postul de premier

Candidatul PMP la alegerile pentru preşedintele României, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Slatina, că speră ca, dacă va ajunge în turul doi, să fie votată de tot electoratul de centru-dreapta, inclusiv de foştii săi colegi din PDL. Ea a mai spus că, din postura de viitor preşedinte, ar dori un guvern cu multe femei şi că, din această perspectivă, şi-ar dori-o în poziţia de premier al României pe Anca Boagiu. Barometrele de opinie o indică pe Elena Udrea abia pe locul patru în cursa electorală, cu doar 5% din intenţiile de vot.

Aflată, vineri, într-un turneu electoral prin judeţul Olt, Elena Udrea a declarat, la Slatina, într-o conferinţă de presă, că, dacă ar ajunge în turul doi al alegerilor prezidenţiale, crede că va primi voturile întregului electorat de centru-dreapta, inclusiv ale foştilor săi colegi din PDL, partid pe care l-a părăsit în 30 ianuarie 2014 pentru a se înscrie în PMP. De asemenea, dacă va ajunge preşedinte, şi-ar dori un guvern cu multe femei.

„Ai fi interesant un guvern cu multe femei. Femeile vor să demonstreze şi atunci muncesc mai mult”, a spus Elena Udrea.

Candidatul PMP la prezidenţiale a mai spus că şi-ar dori-o în poziţia de prim-ministru al României pe fosta ei colegă de partid, Anca Boagiu.

„Am şi un nume dacă ar fi ca o femeie să ocupe funcţia de premier al României, o femeie gata să lucreze într-o echipă puternică: Anca Boagiu. Este o femeie cu care am guvernat şi consider că ar fi un prim-ministru bun”, a mai spus Elena Udrea.

Intrarea Elenei Udrea în turul doi este imposibilă din toate punctele de vedere, spun analiştii politici, iar spusele acestora sunt confirmate de sondajele de opinie, care o păstrează pe şefa PMP cu mult sub pragul de 10 procente. Cea mai recentă măsurătoare sociologică, efectuată de GSSC Avangarde, o plasează pe Elena Udrea sub Victor Ponta, Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu, cu doar 5% din intenţiile de vot ale electoratului.

Candidatul PMP a venit în Olt însoţită de Gelu Vişan şi de fosta campioană la tenis Ruxandra Dragomir. După întâlnirea cu presa, Elena Udrea s-a întâlnit cu membrii de partid şi cu simpatizanţii din Caracal.

GSSC Avangarde
GSSC Avangarde
GSSC Avangarde

2 COMENTARII

  1. Blonda de la PMP vrea voturi pentru ca merita voturi! A realizat in timpul mandatului de ministru 6000 de proiecte, investitii care deservesc atat tinerii, cat si batranii. 200 de scoli reabilitate si modernizate, 1284 de IMM uri ajutate cu fonduri prin Regio, 350 de localitati racordate la apa, 57 de spitale modernizate.

  2. Voi astia, de la Olt sunteti realmente batuti in troaca…ati ramas asa din tipul lui Ceasca si nu va veti destepta niciodata : cum era multimpuscatul de doctor in toate, asa sunteti si voi…luati-va de mana cu aia din Dolj si aruncati-va in Dunare cu pietroaie legate la picioare! Veti muri prosti si saraci ca asa doresc comunistii imputiti ai lui Ponta Naum…Elena Udrea pentru voi ar trebui sa fie o Zeitza, dar voi nu stiti ce e aia, asa ca ramaneti in hazna pana la gat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here