Ludovic Orban, în campanie electorală prin Olt, alături de liderii locali ai ACL. Întâlniri cu electoratul din Osica de Sus și Corabia

Deputatul PNL Ludovic Orban s-a aflat, duminică, în județul Olt unde a participat la mai multe acțiuni electorale alături de liderii locali ai Alianței Creștin Liberale, în promovarea imaginii candidatului ACL la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis.

Zeci de persoane, membri ai PDL și PNL, în frunte cu deputatul liberal Ludovic Orban și cu cei doi copreședinți ai filialei județene a Alianței Creștin Liberale, Siminica Mirea și Gigel Știrbu, s-au aflat, duminică, în campanie electorală la Osica de Sus, unde au participat la Târgul săptămânal, și la Corabia. Reprezentanții ACL au vorbit cu oamenii pe stradă, arătând de ce este necesară câștigarea funcției de președinte al României de către candidatul ACL, Klaus Iohannis, al cărui slogan electoral este „România lucrului bine făcut”.

„Ce este cel mai important, și ne-am dat seama despre asta în acțiunile pe care le avem în teritoriu, este că oamenii sunt deschiși la schimbare, au această stare și, ca atare, sunt receptivi la mesajul nostru electoral. Or, domnul Klaus Iohannis, candidatul nostru la președinția României, are toate elementele unei schimbări, pentru că el este altceva decât ceilalți candidați, are acest atu al schimbării în bine. A demonstrat asta ca primar al Sibiului, oraș care a fost transformat cu totul după ce domnul Iohannis a venit la conducerea lui, și mă refer aici nu doar la politici edilitare, ci și la reducerea și, în ultimă instanță, la eliminarea șomajului din rândurile populației, la promovarea imaginii urbei, și mă gândesc aici la marea reușită a sa de a face din Sibiu capitala europeană a culturii. Acestea nu sunt povești, nici minciuni, nici promisiuni deșarte, așa cum se întâmplă în cazul celorlalți candidați, ci sunt «lucruri bine făcute», certitudini, fapte reale ce pot fi probate”, a declarat Siminica Mirea, copreședinte al ACL Olt.

La Corabia, liderii ACL au participat la o ședință cu președinții tuturor organizațiilor locale PDL și PNL, în cadrul căreia au fost discutate puncte ale strategiei campaniei electorale. Reprezentanții ACL din sudul județului au primit îndemnuri să stea mult de vorbă cu oamenii din localitățile din care provin, să promoveze cât mai bine imaginea candidatului lor, fără atacuri nemotivate la adversarii politici.

„Campania noastră electorală decurge normal, în limitele pe care ni le-am propus, adică o campanie cu bun-simț”, a mai spus Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here