Elena Udrea, baie de mulțime la Slatina și Caracal, cu huiduieli. Blonda de la PMP vrea voturile foștilor colegi din PDL

Prezent, vineri, în județul Olt, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, nu a ratat Festivalul Național de Umor „Oltenii și… restu’ lumii” de la Slatina, unde a făcut o baie de mulțime și unde incidentele n-au lipsit, blonda de PMP fiind, la un moment dat, huiduită. De același tratament a avut parte și la Caracal, unde candidatul PMP s-a întâlnit cu susținătorii săi.

Elena Udrea a apărut la Festivalul Național de Umor „Oltenii și… restu’ lumii” însoțită de Gelu Vișan, secretar general adjunct al partidului, de fosta campioană la tenis Ruxandra Dragomir, președinta Organizației de Femei din PMP și de președintele PMP Olt, Marian Vasile. Incidentele nu au lipsit: grupul de membri ai PMP au fost întâmpinați, pe bulevardul A.I.Cuza, în zona Poștei, cu huiduieli din partea mai multor pensionari care i-au cerut socoteală Elenei Udrea pentru politica dusă de Guvernul Boc, cel în timpul căruia pensiile și salariile personalului bugetar au fost reduse cu 25%.  Pensionarii au fost „preluați” de Gelu Vișan, care a jucat rolul de scut pentru Elena Udrea ca aceasta să se poată îndepărta, continuându-și netulburată drumul prin mulțime. Ea s-a lăsat fotografiată cu admiratori și cu copiii acestora și a vizitat Târgul producătorilor de produse agro-alimentare din centrul orașului, primind din partea expozanților sosiți din mai multe zone ale țării diverse produse, printre care porumb pentru fiert și o sticlă de vin.

Elena Udrea a fost, prezentă, vineri, și la Caracal, unde s-a întâlnit cu sute de simpatizanți și unde incidentele n-au lipsit, și aici blonda de la PMP fiind însoțită, la un moment dat, de huiduieli. 

Udrea a susținut, la sediul PMP din Slatina, și o conferință de presă în cadrul căreia a încercat să acrediteze ideea că, de fapt, în actuala campanie electorală, candidații PSD și ACL, Victor Ponta și Klaus Iohannis, nu s-ar lupta între ei, ci ar face front comun împotriva ei. Candidatul PMP a încercat să atragă electoratul din Olt de partea ei susținând că, în perioada în care a fost ministru al Turismului, a sprijinit mai multe proiecte demarate în acest județ. Elena Udrea a făcut apel și la foștii ei colegi din PDL ca, în condițiile în care ar intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, să o sprijine pentru a câștiga fotoliul de la Palatul Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here