Primarul Minel Prina îi îndeamnă pe slătineni să voteze Victor Ponta

Primarul Slatinei, Minel Prina, a lansat un mesaj către populaţia municipiului-reşedinţă de judeţ să voteze pragmatic în 2 şi 16 noiembrie, indicând candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. Prina susţine că doar votând oportun slătinenii vor putea vedea duse la bun sfârşit investiţiile începute în oraş.

Mesajul către slătineni a fost lansat de primarul Minel Prina, vicepreşedinte al PSD Olt, marţi, în prima sa conferinţă de presă pe teme politice.

„Trebuie să dau şi eu un mesaj politic pentru că fără susţinere politică nu puteam să vorbim azi de faptul că am inaugurat un bazin de înot, că în momentul de faţă se lucrează la o sală de sport la care din anul 2011 nu se mai lucra, nu puteam să vorbim despre o unitate militară pe care ne doream de patru ani s-o preluăm şi în trei luni s-a rezolvat, probabil nu puteam să vorbim în momentul de faţă despre o licitaţie în parcul industrial din Slatina. Din punctul meu de vedere, avem o guvernare care e preocupată de binele tuturor românilor, fie că sunt investitori, oameni de afaceri, fie că sunt oameni care au probleme sociale”, a declarat Minel Prina.

Edilul îi îndeamnă pe slătineni să voteze oportun în primul şi în al doilea tur de scrutin pe 2, respectiv 16 noiembrie.

„Să îi alegem pe cei care au tăiat pensiile şi salariile sau care au abandonat proiectele pentru oraşul nostru? Ştiţi foarte bine cât am stat în stand by pentru bazinul de înot, pentru sala de sport. Eu cred că răspunsul e unul singur, şi atât pe 2, cât şi pe 16 noiembrie vom vota doar Victor Ponta. Niciodată nu s-a vorbit atât de intens cum se vorbeşte în momentul de faţă despre o centură, despre o autostradă care să lege Piteştiul de Craiova, cu atât mai mult cu cât în ultimul timp s-a ajuns la concluzia pe care noi o ştiam cu toţii. Drumul Piteşti-Craiova  este al treilea cel mai circulat drum din ţară. Eu nu cred că slătinenii vor să mai aştepte încă o tură, să se mai ivească o ocazie ca asta peste cinci ani sau Dumnezeu ştie când. Îi invit să voteze Victor Ponta, candidatul susţinut de PSD-UNPR-PC, pentru că este singura soluţie în momentul de faţă viabilă pentru slătineni şi pentru olteni”, a mai afirmat Minel Prina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here