Buluc la Evidenţa Persoanelor pentru buletine noi în ziua alegerilor

Peste 1400 de cetăţeni cu drept de vot au luat pe sus, sâmbătă şi duminică, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Olt pentru eliberarea unor noi cărţi de identitate în locul celor expirate.

Potrivit directorului DJEP Olt, Ion Catrina, instituţia pe care o conduce a eliberat, sâmbătă şi duminică, 1.415 documente de identitate, dintre care 1.413 cărţi de identitate şi 38 de documente de identitate provizorii. Din total, peste 1.000 de documente au fost eliberate chiar în ziua votării.

„Au fost multe cereri. Ultima solicitare a fost făcută la ora 20.30, cu o jumătate de oră înainte de închiderea secţiilor de votare. Documentul a fost tipărit, nu ştim dacă omul a mai apucat să voteze”, a declarat şeful DJEP Olt.

Autorităţile au luat decizia ca direcţiile judeţene de evidenţă a persoanelor să lucreze şi în weekend, Sâmbătă programul de lucru al celor care eliberează cărţi de identitate a fost între orele 08.00 – 16.00, iar duminică cetăţenii solicitanţi și-au putut ridica documentele de identitate de la ora 08.00 până la ora 21.00. Angajaţii DJEP au făcut raportări oficiale cu numărul de cărţi de identitate ridicate în preziua procesului electoral, dar şi în ziua alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here