Victor Ponta, la Dobrun-Olt, unde a obţinut cel mai mare scor din ţară: „Îmi doresc să nu vă dezamăgesc niciodată”-FOTO/VIDEO

Însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, de ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, de deputatul Florin Iordache, de liderii PSD Olt, Paul Stănescu şi Marius Oprescu, candidatul PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta, a vizitat, miercuri după-amiază, localitatea olteană Dobrun, unde el a obţinut cel mai mare scor din ţară în primul tur al alegerilor prezidenţiale, respectiv 94,37%.

Primit de o mulţime de câteva sute de oameni îmbrăcaţi în roşu şi purtând pancarte electorale, în frunte cu primarul comunei, Aurel Bondrescu, Victor Ponta le-a mulţumit acestora pentru numărul masiv de voturi acordate lui, dar s-a referit şi celor care nu l-au votat.

 

 

„Vreau să le mulţumesc celor care m-au votat 95% din Dobrun. Sunt foarte, foarte, foarte mândru că aţi avut încredere în mine. Îmi doresc foarte tare să facem lucruri bune împreună, să nu vă dezamăgesc niciodată. Dar vreau să le dau un mesaj şi celor care nu m-au votat, de aici din Dobrun, din Olt, din Oltenia, din Muntenia, din Ardeal, din Banat. că pe toţi îi respect, de toţi voi avea grijă şi pe toţi îi voi asculta ca preşedinte al României”, a spus Ponta.

 

 

Candidatul social-democrat a împărţit promisiuni către mai multe categorii sociale, aruncând săgeţi otrăvite către preşedintele României.

„Eu vorbesc cu românii şi mă interesează şi mă doare pentru viaţa românilor, şi vreau aici, la Dobrun, să le spun tuturor, să le spun bătrânilor că m-a durut când Băsescu le-a tăiat pensia şi că noi, aşa cum am făcut în ultimii doi ani vom face în continuare, vom avea grijă de ei să aibă bătrâneţi mai bune şi mai liniştite. Vreau să le spun celor ce trăiesc din agricultură că m-a durut când am văzut cum erau trataţi ca nişte iobagi pe moşiile unora, şi că vom face în continuare ceea ce am făcut în ultimii ani, subvenţii mai mari, sprijin pentru agricultori. Vreau să le spun celor tineri de aici, din Dobrun, din Olt, din Oltenia, din ţară, că mă doare să văd că au fost trimişi în alte părţi, să-şi găsească de lucru departe de părinţi, departe de familii, şi că aici, la Balş, la Slatina, la Caracal, în toate oraşele mari facem locuri de muncă pentru cei tineri ca să rămână în ţară, să rămână aici aproape de familiile lor”, a afirmat Victor Ponta.

Paul Stănescu: „Singurul guvern care a avut în atenţie Oltul este Guvernul Ponta”

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, a reliefat atenţia de care s-a bucurat Oltul din partea Guvernului Ponta, cu precădere la capitolul investiţii.

 

 

„Singurul guvern care a avut în atenţie judeţul Olt în ultimii 25 de ani este guvernul condus de Victor Ponta. De la Victor Ponta avem cele mai mari investiţii guvernamentale, Vicepremierul Liviu Dragnea la fel a avut grijă de noi, şi asta datorită dumneavoastră. Prima dată am fost câteva mii, apoi câte zeci de mii, acum suntem sute de mii. Ăştia suntem noi oltenii: votăm pentru noi, votăm pentru interesul judeţului nostru”, a declarat Paul Stănescu.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/EBZlRoQJpsQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here