ACL Olt: PSD împarte scrisori mincinoase în numele primarului comunei Crâmpoia, Ionel Mirea

Co-președintele Alianței Creștin Liberale (ACL) Olt, Siminica Mirea, și primarul PDL al comunei Crîmpoia, Ionel Mirea, resping acțiunea PSD Olt care, sâmbătă, a împărțit flayere ce conțin un text prin care edilul anunță că l-ar susține pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Co-președintele Alianței Creștin Liberale (ACL) Olt, Siminica Mirea, și primarul PDL al comunei Crîmpoia, Ionel Mirea, resping categoric acțiunea PSD Olt din data de 15.11.2014 de a distribui “fluturași” mincinoși în care primarul comunei Crîmpoia și, totodată, prim-vicepreședinte al PDL Olt, domnul Ionel Mirea, anunță că îl susține pe Victor Ponta”, se arată într-un comunicat de presă al ACL Olt.

Reacția ACL Olt vine după ce în localitatea Crâmpoia, județul Olt, au apărut sute de flayere cu un text în care Ionel Mirea, singurul primar PDL din județ și prim-vicepreședinte al PDL Olt, anunță că l-ar susține pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale. Mirea spune că este vorba doar de minciună și manipulare.

„Resping categoric această acțiune mincinoasă. PSD ne demonstrează înca o dată ca așa știu ei să facă campanie, mințind și manipulând. Crîmpoienii și întreg județul Olt știu care este poziția mea, știu care este punctul meu de vedere, toată lumea știe că îi acord tot sprijinul și susținerea mea domnului Klaus Iohannis”, declară primarul Ionel Mirea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here