Autoturismul unui membru al Alianţei Creştin Liberale, spart în faţa sediului ACL Olt – VIDEO

Autoturismul unui membru al Alianţei Creştin Liberale a fost spart, în plină zi, chiar în faţa sediul ACL din Slatina. Hoţii au fugit cu geanta proprietarei şi cu o cameră video.

Autoturismul a fost spart în jurul orei 15.00, imediat după ce proprietara, Andreea Asan, de 23 de ani, din Slatina, parcându-şi maşina în faţa sediului ACL, a intrat în clădire. A stat înăuntru doar câteva clipe, iar când a ieşit afară, a găsit geamul uşii din dreapta autoturimului făcut ţăndări. Hoţii au fugit cu geanta proprietarei lăsată de aceasta în maşină. În geantă se aflau actele de identitate ale tinerei şi o cameră video. 

„Doar am intrat şi am ieşit, atât le-a trebuit hoţilor care cred că m-au urmărit cumva. Mi-au luat geanta pe care eu o ascunsesem sub scaun, aveam acolo şi o pereche de pantofi, pe care nu mi i-au luat”, a povestit tânăra.

Evenimentul a fost anunţat la Poliţie prin 112. În timp ce poliţiştii ajunşi la faţa locului luau datele victimei, colegii de partid ai acesteia, plecaţi în căutarea hoţilor, i-au găsit pe făptaşi pe strada Teiului. Până să ajungă însă oamenii legii la locul indicat, hoţii au dispărut din nou. Aceştia, cel mai probabil minori aparţinând etniei rome din Slatina, au fost fotografiaţi de unul dintre cei porniţi în căutarea lor.

Andreea Asan spune că este posibil ca hoţii să fi fost coordonaţi de o persoană matură. „Mă tem ca acţiunea hoţilor să nu fi fost declanşată de cauze politice. Eu am fost, duminică, în preajma mai multor secţii de votare pentru a observa modul în care se desfăşoară procesul electoral şi am văzut o gaşcă de copii şi tineri în mai multe puncte în care m-am aflat”, a spus tânăra. 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/BmOYK6JcVyM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here