Darius Vâlcov dezminte că ar fi demisionat din PSD

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, dezminte că ar fi demisionat din Partidul Social Democrat. Informaţia potrivit căreia demnitarul ar fi părăsit PSD a apărut, duminică, pe pagina de facebook a unui site.

 

Informaţia a apărut, duminică, pe pagina de facebook a site-ului oltnews.ro, un site cu proprietar nedeclarat. Potrivit site-ului citat, fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, ar fi demisionat din PSD ca reacţie la turismul electoral practicat de acesta. În textul postat pe facebook se mai arăta că Vâlcov ar fi urmat să îşi declare, într-o conferinţă de presă, sprijinul pentru Klaus Iohannis. 

„Mă adresez atât celor care au lansat această ipoteză mincinoasă, cât şi tuturor celor vizaţi, slătinenilor, românilor! Am votat pentru Victor Ponta! Vă invit să mergeţi la vot şi haideţi să rămânem uniţi în continuare, aşa cum eu am încercat să păstrez oamenii de acasă, din Slatina! Fac apel să fie şters din spaţiul public acest material mincinos”, a postat Vâlcov pe pagina sa de facebook. 

La scurt timp după apelul lui Darius vâlcov, textul cu pricina a fost şters.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here