Gigel Știrbu: Noul Partid Național Liberal rămâne cu conducere bicefală până în anul 2017

Noul Partid Național Liberal format din fostele PNL și PDL va funcționa sub o conducere bicefală până în anul 2017, a anunțat co-președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, citând statutul noului partid.

Răspunzând întrebărilor puse de jurnaliști în cadrul primei conferințe de după alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, câștigate de candidatul ACL Klaus Iohannis, deputatul Gigel Știrbu a declarat că, potrivit statului, noul PNL va fi condus de doi co-președinți, atât la nivel central, cât și la nivelul organizațiilor locale.
 
„PNL și PDL nu mai există. În urmă cu două săptămâni, Tribunalul București a admis fuziunea PNL cu PDL. Potrivit statutului noului Partid Național Liberal, acesta va fi condus de doi co-președinți până în 2017, și așa vor fi conduse și organizațiile locale. Deci eu nu mai sunt președinte al PNL Olt, pentru că vechiul PNL nu mai există”, a declarat Gigel Știrbu. 
 
La nivelul județului Olt, organizația județeană a noului PNL este condusă, de pe funcțiile de co-președinte, de Siminica Mirea, fost președinte al PDL, și de Gigel Știrbu, fost președinte interimar al fostei PNL Olt.
 
Întrebat dacă dorește să ocupe o funcție administrativă înaltă din partea noului partid, Gigel Știrbu a declarat că nu el stabilește dacă va fi propus pentru o asemenea funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here