Primarul Slatinei, Minel Prina, mulţumeşte alegătorilor care au ieşit, duminică, la vot

Primarul Slatinei, Minel Prina, le mulţumeşte slătinenilor care duminică au ales să se prezinte la urne pentru a-şi exprima opţiunile electorale în cadrul alegerilor prezidenţiale. „Alegerile de duminică au demonstrat că România este o țară bine ancorată în valorile democratice”.

 

Mesajul destinat slătinenilor a fost postat de primarul Slatinei pe pagina sa de Facebook. 

„Le mulțumesc tuturor slătinenilor care au venit la vot. Chiar dacă opțiunea majorității slătinenilor nu a fost aceeași cu a celor mai mulți votanți din țară, alegerile de ieri au demonstrat că România este o țară bine ancorată în valorile democratice, spre deosebire de alte exemple din regiune”, a scris pe Facebook. Edilul mai spune că, indiferent de rezultatul alegerilor de duminică, se va lupta în continuare pentru proiectele municipiului-reşedinţă de judeţ.

Potrivit numărătorii paralele a PSD, la Slatina Victor Ponta a fost votat de 53,25% dintre alegătorii care s-au prezentat la urne, în vreme ce Klaus Iohannis a obţinut 46,75% din voturi.

Potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judeţean Olt, Ponta a fost votat de 164.180 dintre alegătorii care şi-au exprimat opţiunile electorale în acest judeţ, obţinând astfel 64,77%. Klaus Iohannis a obţinut 35,22%, reprezentând 89.275 de voturi.

Victor Ponta a fost câştigător în 108 localităţi, inclusiv în toate oraşele din Olt, iar Klaus Iohannis a obţinut victoria în patru localităţi din judeţ, respectiv comunele Crâmpoia, Mihăeşti, Urzica şi Vădăstriţa.

Îm judeţul Olt, 257.152 de persoane (67,59%) s-au prezentat la urne, iar numărul voturilor valabil exprimate a fost de 253.455 (98,56%), în timp ce 3.697 de voturi au fost nule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here