Steaua a fost învinsă de Dinamo Kiev, scor 2-0, şi a fost eliminată din Liga Europa

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa ucraineană Dinamo Kiev, şi a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, încheind grupa J pe locul 3.

Golurile au fost marcate de Iarmolenko ’71 şi Lens ’90+4.

0-1: Sidorciuk a trimis o pasă printre fundaşii centrali ai Stelei până la Iarmolenko, care se afla la limita ofsaidului, acesta înscriind cu un şut plasat de la zece metri.

0-2: Lens a primit o pasă din propria jumătate, l-a driblat pe Arlauskis ieşit din poartă şi a înscris în poarta goală de la 30 de metri lateral stânga.

Steaua Bucureşti: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip (Latovlevici ’78) – Prepeliţă, Bourceanu (Rusescu ’61) – Chipciu, Sânmărtean, Tănase (Ad. Popa ’78) – Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Dinamo Kiev: Şovkovski – Gusev, Dragovici, Khacheridi, Burda – Miguel Veloso (Sidorciuk ’65), Ribalka – Iarmolenko, Belhanda (Buialski ’81), Lens – Kraveţ (Mbokani ’79). Antrenor: Serghei Rebrov.

Cartonaşe galbene: Papp ’45+1 / Dragovici ’26, Miguel Veloso ’52, Burda ’81.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Anglia, cu Michael Oliver la centru. Oliver a fost ajutat la cele două linii de Stuart Burt şi Darren Jon Herbert. Arbitri adiţionali au fost Craig Pawson şi Jonathan Moss, iar rezervă John Brooks.

Delegatul UEFA la acest joc a fost cipriotul Andreas Akkelides, iar arbitrii au fost supervizaţi de belgianul Michel Piraux.

La partidă au asistat 7.623 de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here