Organizatorii concursului ”Ecolideri pentru viitor”, ediţia a II-a, vor anunţa câştigătorii

Câştigătorii celei de-a doua ediţii a concursului ”Ecolideri pentru viitor” vor fi premiaţi, marţi, în cadrul unei ceremonii speciale organizate la Consiliul Judeţean Olt.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului va începe la ora 12.00, după ce participanţii, elevi din tot judeţul, vor vizita aria protejată a Pădurii Vlădila. Cu această ocazie, elevii şi cadrele didactice vor avea parte de o prezentare în teren realizată de specialiştii biologi ai Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare „Delta Dunării” Tulcea.

Evenimentul de marţi este organizat de Consiliul Județean Olt, în parteneriat cu Asociația ”Gândește Verde”, Direcția Silvică Olt și Asocierea formată din SC Primul Meridian SRL și INCDPM – Subunitatea Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare ”Delta Dunării” Tulcea și face parte din activitățile de conștientizare dedicate importanței protejării faunei și florei pădurilor, din cadrul proiectului ”Conservarea Biodiversității în Județul Olt”. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu 2007-2013, Axa Prioritară 4 – ”Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protecția Naturii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here