Accident rutier cu victimă şi fugă de la faţa locului. Şoferul nu avea permis, iar maşina fusese furată

Un tânăr de 18 ani, din Caracal, a accidentat, marţi, cu autoturismul un bătrân de 72 de ani, după care a fugit de la locul accidentului. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că tânărul nu deţinea permis de conducere şi că autoturismul fusese furat de un alt tânăr.

Evenimentul rutier s-a petrecut marţi pe strada Decebal din Caracal, unde maşina condusă de tânărul fără permis la lovit pe bătrân în timp ce se acesta se deplasa regulamentar, în calitate de pieton. După accident, conducător auto de ocazie s-a făcut nevăzut, după care a abandonat, într-o altă zonă, autoturismul. 

Victima a fost transportată la Spitalul Caracal, unde a rămas sub supraveghere medicală. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că tânărul nu deţinea permis de conducere şi că autoturismul fusese furat de un alt tânăr, care a făcut şi el o tură.

„În urma activităţilor desfăşurate, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de G. Mihăiţă, de 18 ani, din municipiul Caracal, care nu posedă permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că D.T., de 16 ani, din municipiul Caracal, a sustras cheile autoturismului de la proprietar, care se afla în vizită la domiciliul său, după care a condus autoturismul pe raza municipiului Caracal”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa al IPJ Olt, comisar şef Claudia Radu. 

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului împotriva tânărului care a provocat evenimentul rutier, şi pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, împotriva minorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here