Aleşii judeţului au fost colindaţi de artiştii Corului „Vocess Primavera” din Slatina – VIDEO

Ultima şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Olt din acest an s-a încheiat, joi, în sunete de colinde, aleşii judeţului fiind colindaţi, ca în fiecare sfârşit de an, de membrii Corului „Vocess Primavera” al Şcolii de Arte şi Meserii Slatina, care evoluează sub bagheta lui Marius Fieraru. La finalul programului artistic, consilierii judeţeni au primit şi câte un CD cu colinde cuprinzând piese ale corului care a împlinit 10 ani de existenţă.
 
Unii dintre aleşi au părăsit sala de şedinţe imediat după ce întâlnirea a fost declarată închisă, însă cei mai mulţi au ales să nu piardă momentul a cărui emoţie este întotdeauna asigurată de vocile cristaline ale copiilor care fac parte din cor, alături de evoluţia profesionistă a celor mai mari. La finalul programului artistic, membrii grupului au dăruit fiecărui consilier judeţean câte un CD cu colinde interpretate de ei, acestea cuprinzând piese interpretate de cor în cei 10 ani de existenţă.
 
„Este un CD jubiliar, pentru că «Vocess Primavera» a împlinit 10 ani de existenţă. Sunt colinde pe care corul nostru le-a interpretat în aceşti 10 ani”, a explicat conducătorul grupului, Arald Marius Fieraru, director adjunct al Şcolii de Arte şi Meserii Slatina. 
 

La rândul său, conducerea Consiliului Judeţean le-a dăruit copiilor pungi cu dulciuri şi răcoritoare din partea lui Moş Crăciun.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/I4tqcwxcXDg” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/NtrbTArPaIM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here