Victor Piţurcă, îmbrăcat în port saudit

Antrenorul formaţiei Al Ittihad, Victor Piţurcă, a apărut în fotografii publicate pe reţele de socializare, îmbrăcat într-un veşmânt tradiţional ţărilor arabe, ghutra, şi aranjat în stilul înalţilor demnitari din regiune.

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României apare în fotografii purtând şi o pereche de ochelari de soare, alături de preşedintele clubului, Ibrahim Al-Balawi, în holul hotelului unde este cazat lotul echipei saudite.

Fotografiile au fost publicate alături de mesajul: „Dumnezeu există”.

Înaintea lui Victor Piţurcă au pozat îmbrăcaţi asemănător şi antrenorii români Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

Fostul selecţioner al naţionalei României Victor Piţurcă a semnat, la 16 octombrie, un contract pe două sezoane cu Al Ittihad. În cinci meciuri disputate în campionat, sub conducerea lui Piţurcă, echipa a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri, fiind vehiculată în mass media o posibilă schimbare a antrenorului român.

După disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupă locul cinci cu 22 de puncte, la nouă puncte de liderul Al Nasr.

Conducerea clubului Al Ittihad a precizat, miercuri, într-un comunicat remis Mediafax, că nu a luat niciodată în discuţie schimbarea antrenorului Victor Piţurcă, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate de echipă în campionatul Arabiei Saudite.

„Ittihad FC şi antrenorul Victor Piţurcă au încheiat un contract valabil până la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înţelegeri nu a fost niciodată pusă în discuţie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să câştige campionatul în sezonul viitor. Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulţumit de munca lui Victor Piţurcă şi a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reuşit să schimbe stilul de joc, să îmbunătăţescă randamentul echipei şi să aducă profesionalismul în rândul jucătorilor, astfel că suntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară”, se arată în comunicatul citat, semnat de preşedintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here