Bandă de tâlhari din Argeș, prinsă și arestată de polițiștii din Olt. Infractorii, trimiși în judecată

O bandă de tâlhari din județul Argeș a ajuns după gratii după ce și-a extins fărădelegile în Olt. Prinși de polițiștii olteni, ei au fost arestați pentru 30 de zile, fiind trimiși, apoi, joi, în judecată pentru tâlhărie și furt.
 
Este vorba de patru tineri argeșeni care în urmă cu aproape două săptămâni au făcut patru victime într-o singură noapte. Unele dintre victime au fost tâlhărite de bani, altele au rămas fără bunuri importante, totul culminând cu un autoturism furat.    
 

“În noaptea de 06 spre 07 decembrie 2014 inculpaţii  Mielu  Irinel Gheorghe şi Fieraru Marian Ionut au pătruns prin escaladarea gardului în locuinţa persoanei vătămate M.F. pe care au agresat-o fizic, sustrăgându-i suma de 120 lei , ulterior  au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în locuinţa persoanei vătămate R.G, de la care au încercat să sustragă, prin exercitarea de violenţe şi ameninţări, sume de bani, acţiunea fiindu-le înlesnită de către inculpaţii Pisinaru Adi Florin şi, Iordache  Ionel. În aceeaşi noapte, inculpatul Mielu Irinel Gheorghe împreună cu inculpatul Iordache Ionel  au sustras  autoturismul aparţinând persoanei vătămate R.I. marca Dacia Logan, pe care inculpatul Mielu Iruinel Gheorghe l-a condus pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, ulterior, cu ajutorul aceluiaşi inculpat, sustrăgând  din locuinţa persoanei vătămate V.I.A. un  telefon mobil şi o tablet”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Cele patru persoane au fost prezentate Judecatoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare pentru 30 de zile.

Ulterior, argeșenii au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlharie calificată, tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și complicitate la săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here