Petreceri de Crăciun și Anul Nou în aer liber la Slatina. Vezi cine va urca pe scena de pe Esplanadă

Primăria Slatina va organiza, în Ajunul Crăciunului, un program artistic special dedicat cu precădere celor mici, evenimentul urmând să se deruleze pe Esplanadă. Nu va lipsi nici Moș Crăciun, care va veni cu sacul plin pentru toți copiii prezenți.

Programul va începe, la ora 17.00,  cu un program de colinde susţinut de elevii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina. Cei mici se vor întâlni, apoi, cu magicieni, prinţese şi clovni. Seara va continua cu alte serii de colinde, cu dans și cântec. La un moment dat va apărea și Moș Crăciun cu sacul plin de daruri pentru copiii prezenți. 

„Așa cum știți, mâine seară îl așteptăm pe Moș Crăciun. Pe Esplanadă, începând cu ora 17.00 am pregătit un program special cu magicieni, prințese, clovni și copiii de la Palatul Copiilor, în așteptarea lui Moș Crăciun. Moșul va veni și el să împartă daruri copiilor de la 18.30”, a declarat primarul orașului, Minel Prina.

Susprizele pe care primăria le va oferi în acest sfârșit de an nu se opresc aici, pentru că municipalitatea a pregătit și Revelionul în aer liber cu concerte de muzică ușoară și folclor pentru toate gusturile publicului. În noaptea dintre ani își vor da concursul Alina Eremia, Like Chocolate, Dorian Popa, Eduard Sanda, Lorena şi Maria Ghinea, dar și Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”. Petrecerea va începe la ora 21 și se va termina după miezul nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here