Jos cu kilogramele acumulate de sărbători. Slătinenii au luat cu asalt patinoarul după Anul Nou

Utilul cu plăcutul – aceasta este deviza în aceste zile pentru slătinenii îndrăgostiți de patinaj. Ei au luat cu asalt patinoarul deschis vineri, cei mai mulți fiind tinerii și copiii. Printre aceștia se avântă, zilnic, și persoane adulte care doresc să piardă kilogramele în plus acumulate în perioada sărbătorilor de iarnă.

„În afara faptului că îmi place să alunec pe gheață, voi scăpa și de ceea ce am pus pe mine în aceste zile cu mese îmbelșugate. Merg și la sală, dar acolo e doar efort, pe când la patinoar se poate îmbina într-un mod foarte frumos utilul cu plăcutul”, a spus Mariana, 34 de ani, din Slatina.

În acest sezon rece patinoarul de la Slatina a fost deschis mai târziu față de iarna trecută, abia vineri, 2 ianuarie, după ce gradele de afară au scăzut suficient. Imediat dreptunghiul înghețat a fost invadat de cei atrași de sportul pe gheață, cu precădere copii și tineri. 

„Pentru că temperaturile au scăzut suficient de mult, de astăzi (vineri – n.r.) se redeschide patinoarul, la Școala 10. Un pic de mișcare ne ajută să mai eliminăm din excesele ultimelor zile”, a declarat primarul Slatinei, Minel Prina.

Accesul la patinoar este gratuit, iar închirierea unei perechi de patine costă doi lei pentru o oră. Elevii și studenții plătesc doar 1,5 lei pentru o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here