Norica Niţu a fost condusă pe ultimul drum, duminică, în localitatea natală, Coteana

Norica Niţu, femeia ucisă, joia trecută, în Slatina, cu 13 lovituri de cuţit de vecinul său a fost condusă pe ultimul drum duminică, în comuna sa natală, Coteana. 

Înainte de înmormântare, trupul neînsufleţit al femeii a fost depus în capela Bisericii „Sfânta Mina” din Slatina, unde rudele şi cunoscuţii şi-au putut lua adio de la ea. Ulterior, ea a fost dusă în localitatea natală, Coteana, unde a fost înmormântată. 

Norica Niţu nu îşi închipuia, joia trecută, că aceea avea să fie ultima sa zi în viaţă. Ajunsă acasă în jurul orei 17.30, ea şi-a amintit că a uitat să cumpere fructe din piaţă, aşa că a ieşit din nou afară. la revenire, la circa 50 de metri de scara blocului, ea s-a întâlnit cu cel care avea să îi ia viaţa şi, după o discuţie în contradictoriu, după cum a povestiti el anchetatorilor, bărbatul a scos un cuţit cu care a început să o lovească sălbatic pe femeie. Cuţitul a pătruns în spatele victimei, în abdomen, în torace şi în zona gâtului. Cu vena jugulară şi carotida rănite, Norica Niţu a murit instantaneu în urma loviturilor aplicate la gât. 

Autorul, Adrian Gălbenuşe, de 29 de ani, vărul sportivului Cristian Gălbenuşe, ucis, de asemenea, cu lovituri de cuţit în vara anului trecut de un tânăr de etnie romă, a dispărut fără urmă până sâmbătă dimineaţă, când s-a prezentat singur la sediul Poliţiei Slatina, mirat că este căutat de oamenii legii. După mai multe ore de audieri, el şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Omul este cercetat acum în stare de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here