Acordarea integrală a tichetelor de masă la Spitalul Judeţean Slatina, angajamentul ferm al CJ

Consiliul Judeţean Olt şi-a luat un angajament ferm în acordarea integrală a tichetelor de masă angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care anul trecut au beneficiat doar de jumătate din acest drept, adică 10 bonuri în loc de 20, câte au primit până în 2013.

Angajamentul potrivit căruia Consiliul Judeţean va susţine financiar acordarea celorlalte 10 tichete, astfel încât angajaţii spitalului să primească, lună de lună, integral acest drept, a fost reafirmat, luni, prin vocea lui marius Oprescu, vicepreşedinte al instituţiei.

„Este un efort financiar pe care îl vom susţine. Săptămâna trecută am avut discuţii cu toate instituţiile subordonate (Consiliului Judeţean – n.r.) pe tema bugetelor şi am purtat discuţii şi cu Spitalul Judeţean, După cum se ştie, în anul 2014 spitalul nu a reuşit să acorde integral tichetele de masă către angajaţi, ci doar jumătate din ele. Pentru asta, cealaltă jumătate a preluat-o Consiliul Judeţean ca angajament, şi ne vom îngriji ca angajaţii spitalului să primească toate tichetele care li se cuvin lunar”, a declarat Marius Oprescu.

Efortul financiar al Consiliului Judeţean pentru acest an va fi, la acest capitol, de până la 1,2 milioane de lei, potrivit reprezentantului instituţiei.

Neacordarea integrală, anul trecut, a tichetelor de masă cuvenite angajaţilor a generat un proces în instanţa de judecată, căreia Uniunea Judeţeană „Sanitas” Olt i-a solicitat obligarea conducerii spitalului la plata tuturor drepturilor prevăzute de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here