Postul de consilier judeţean la care a renunţat Anton Drăguinea rămâne, în continuare, vacant

Conducerea PP-DD Olt nu a găsit încă omul potrivit pentru preluarea calităţii de consilier judeţean la care a renunţat, spre finalul anului trecut, Anton Drăguinea.

Deşi pe ordina de zi a şedinţei ordinare de luni a Consiliului Judeţean Olt figurau două proiecte de hotărâre privind validarea noului consilier judeţean din partea PP-DD şi completarea componenţei comisiei de specialitate din care Anton Drăguinea făcea parte, respectivele documente au fost retrase din mape. Asta pentru că PP-DD Olt nu s-a oprit la un reprezentant care să preia mandatul la care partidul înfiinţat de Dan Diaconescu are dreptul, în urma alegerilor locale din 2012.

Anton Drăguinea a demisionat din PP-DD şi din calitatea de consilier judeţean spre sfârşitul anului trecut. În ultima şedinţă ordinară din 2014, plenul Consiliului Judeţean a luat act de demisie şi a declarat locul vacant. Drăguinea a demisionat din Consiliul Judeţean în contextul în care a fost declarat incompatibil de inspectorii de integritate, raportul ANI fiind contestat în instanţă.

PP-DD a câştigat, în 2012, patru mandate de consilier judeţean în Olt, ocupate de Valeriu Guinea, Anton Drăguinea, Cătălin Trifu şi Doru Tudor. Înainte ca Drăguinea să renunţe la mandatul său, Trifu şi Tudor au părăsit partidul în perioada în care a fost activă celebra ordonanţă care a dezlegat trecerea aleşilor la alte partide fără să îşi piardă mandatele publice, primul alegând UNPR, cel de-al doilea – PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here