Prefectul de Olt, după crima de săptămâna trecută: Toleranţă zero la infracţionalitate

Toleranţă zero la infracţionalitate şi responsabilitate pentru fiecare misiune. Acesta este mesajul pe care l-a transmis, miercuri, prefectul judeţului şefilor Jandarmeriei Olt, IPJ, Poliţiei Slatina şi Poliţiei Locale, cu care reprezentantul guvernului în judeţ a avut o întâlnire de lucru. La întrunire a participat şi primarul Slatinei, Minel Prina.

În cadrul întâlnirii prefectul județului, Silviu Neacşu, a solicitat polițiștilor toleranţă zero la infracţionalitate, vigilență maximă, exigenţă şi stricteţe în aplicarea legii, responsabilitate pentru fiecare misiune, precum şi un plan de acţiune pentru reducerea infracţionalităţii. Totodată, a cerut celor prezenți să verifice modul de aplicare a măsurilor dispuse pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, precum și o colaborare interinstituțională eficientă, pentru ca oamenii să se simtă protejaţi, potrivit unui comunicat al prefecturii. 

La întrunire a participat şi primarul Slatinei, Minel Prina, căruia i s-a pus în vedere să prindă în bugetul pe anul în curs capitole dedicate unor măsuri prin care siguranţa publică să fie întărită.

„Astfel de întâlniri de lucru vor avea loc săptămânal și vor fi extinse și la nivelul municipiului Caracal, urmând ca în fiecare ședință de Colegiu Prefectural să fie prezenți și comandanți ai polițiilor orășenești”, a declarat prefectul Silviu Neacşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here