Accidente grave pe şoselele Oltului: Trei persoane au ajuns la spital, una dintre victime decedând – FOTO / VIDEO

Trei persoane au ajuns la spital în doar două zile după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate în grave accidente rutiere petrecute pe şoselele din Olt. Una dintre victime a decedat ulterior.

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut joi seară, pe DN 64, pe raza localităţii Pleşoiu. În timp ce conducea autorturismul, un şofer de 22 de ani, din comuna Prundeni, judeţul Vâlcea, a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule aflate în mers fără să se asigure şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus.

 „P. I. A., de 22 ani, din comuna Prundeni, jud. Vîlcea, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat manevra de depăşire a unei coloane de autovehicule aflate în mers, fără să se asigure în mod corespunzător şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar, din sens opus, de M.I., de 61 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae.

Ambii şoferi au fost răniţi, fiind transportaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare mai gravă aflându-se conducătorul auto din Slatina. Acesta a şi decedat la câteva ore după evenimentul rutier, astfel că oamenii legii au demarat o anchetă pentru ucidere din culpă.

Un accident similar s-a petrecut vineri la prânz pe DN 65, pe raza comunei Valea Mare, în afara localităţii, unde un şofer de 40 de ani, care circula dinspre Piteşti spre Slatina, a pătruns pe contrasens, în momentul unei depăşiri, izbindu-se frontal de o autoutilitară. „În ziua de 23.01.2015, orele 13.00, pe raza localităţii Valea Mare, pe DN 65 km 56+250 m, în afara localităţii, S. F. I., de 40 ani, din localitatea Negreni, judeţul Olt , în timp ce conducea autoturismul din direcţia Piteşti – Slatina, a depăsit un alt autovehicul, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de P. I., de 62 de ani, din Pitesti, judeţul Argeş”, a spus Iulian Nicolae.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Nici unul dintre şoferii implicaţi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, spun poliţiştii, care au fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/RBCOjOqFtxs” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/TmvQbGy9rYU” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/24e2fgwxp-4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/irtBzOJtJY4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here