Soţia interlopului Bercea Mondial, Fănica Anghel, a fost eliberată condiţionat din închisoare

Fănica Anghel, soţia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost eliberată condiţionat după ce a executat opt luni de închisoare în dosarul în care soţul său este arestat pentru că a încercat să-şi omoare nepotul.
 

Soţia lui Bercea Mondial a depus, săptămâna trecută, o cerere de eliberare condiţionată la comisia Penitenciarului Poarta Albă din judeţul Constanţa, unde se afla temporar. Solicitarea Fănicăi Anghel a fost aprobată în 23 ianuarie, însă a trebuit să treacă un anumit număr de zile impus de lege, termen în care penitenciarele unde inculpata şi-a ispăşit pedeapsa puteau contesta decizia comisiei de eliberare condiţionată. 

Fănica Anghel a fost condamnată la un an de închisoare cu executare pentru mărturie mincinoasă şi instigare la această infracţiune în dosarul în care soţul său a fost condamnat definitiv, în mai 2014, la opt ani şi nouă luni după gratii, pentru că, în 2011, şi-a înjunghiat un nepot. Fiul său, Florin Anghel, a primit şi el o pedeapsă de cinci ani şi trei luni de închisoare în acelaşi dosar, pentru tentativă de complicitate la omor.
 
Soţia interlopului şi-a ispăşit opt luni din pedeapsă la Penitenciarul Pelendava din Craiova şi, ulterior, la penitenciarul de Meximă Siguranţă Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here