VIDEO Oltul are excedent bugetar de 30 de milioane de lei. În ce domenii vor fi cheltuiţi aceşti bani

Bugetul judeţului Olt are un excedent bugetar de 30 de milioane de lei provenind din economiile de anul trecut, suma urmând să fie folosită anul acesta pentru finanţarea unor proiecte majore aflate în derulare.

Consilierii judeţeni au aprobat, marţi, un proiect de hotărâre cu privire la utilizarea, în 2015, a sumei rămase necheltuită anul trecut pentru finanţarea cheltuielilor din domeniul dezvoltării. Mai exact, banii vor fi utilizaţi în cheltuieli de finanţare a proiectelor majore aflate deja în derulare. 

„Excendentul este în valoare de 30 de milioane de lei şi o parte din bani vor merge către acoperirea unor investiţii de anul trecut. Avem în continuare în derulare proiectul «Managementul deşeurilor», unde trebuie să alocăm o parte din bani pentru a reuşi să derulăm investiţia şi să nu aşteptăm ca banii să vină pe cereri de plată şi să putem să plătim mai repede. Noi alocăm aceşti bani, plătim de la noi, urmând ca ulterior, prin cerere de rambursare, să primim aceşti bani de la Ministerul Fondurilor Europene”, a declarat Marius Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt. 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/b9HKz1lgHzA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here